Loading...

    • Grafhorsterweg 2A, IJsselmuiden, 8271 BX, Kampen, Overijssel, Nederland

    • Monday:08:00-18:30Tuesday:08:00-18:30
      Wednesday:08:00-18:30Thursday:08:00-18:30
      Friday:08:00-18:30Saturday:08:00-18:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:ClosedTuesday:Closed
      Wednesday:ClosedThursday:Closed
      Friday:ClosedSaturday:08:00-18:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:00-18:30Tuesday:08:00-18:30
      Wednesday:08:00-18:30Thursday:08:00-18:30
      Friday:08:00-18:30Saturday:
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Kampen€ 1.95€ 0.00€ 40.00Staphorst€ 1.95€ 0.00€ 40.00
      Steenwijkerland€ 1.95€ 0.00€ 40.00Zwartewaterland€ 1.95€ 0.00€ 40.00
      Zwolle€ 1.95€ 0.00€ 40.00
      • Vla §


        • Vanillevla §

          € 2.95 / liter

          liter
        • Bitterkoekjes vla §

          € 3.75 / 500 g

          x 500 g
      • Milk §


        • Karnemelk §

          Karnemelk is erg gezond. Het versterkt de bacteriën in je lichaam en levert essentiële vitaminen en mineralen.

          € 2.25 / liter

          liter
        • Magere melk §

          Zuivel past in een gezonde voeding. Melk en melkproducten zijn rijk aan proteïne (eiwit). Samen met lichaamsbeweging is proteïne belangrijk voor het onderhoud en de groei van spieren.

          € 1.60

          piece
        • Volle melk §

          € 1.60 / liter

          liter
      • Yoghurt §


        • Magere yoghurt §

          Lekkere magere yoghurt

          € 2.25 / liter

          liter
        • Vruchtenyoghurt §

          € 3.95 / liter

          liter
        • Yoghurt Aardbei §

          € 3.95 / liter

          liter
        • Volle yoghurt §

          Ouderwets lekkere volle yoghurt

          € 2.25 / liter

          liter
        • Yoghurt sinaasappel perzik §

          € 3.95 / liter

          liter
      • Quark §


        • Magere kwark, met vruchten §

          € 3.95 / 500 g

          x 500 g
        • Magere kwark, naturel §

          € 3.50 / 450 g

          x 450 g
        • Volle kwark, met vruchten §

          € 3.95 / 500 g

          x 500 g
        • Volle kwark, naturel §

          € 3.50 / 450 g

          x 450 g
      • Porridge §


        • Rijstebloempap §

          € 3.95 / 500 g

          x 500 g
      • Butter §


        • Vechtstreek boter §

          Gekarnde room van melk

          € 2.95

          piece
      • Cow cheese §

        Alle kaas wordt vers gesneden! Dit is handwerk en daarom houdt Henri uw Kaasboer een marge van maximaal 2,5% aan voor de gewichtsafwijking (naar boven of naar beneden).


        • Beemster 30+ jong belegen §

          Deze kaas, met de vertrouwde smedige smaak van Beemster, past perfect in een caloriearm dieet.

          € 4.30 / 250 g

          gram
        • Beemster Biologisch §

          De kaasmeesters bereiden Beemster Biologisch met biologische melk met daarin veel onverzadigde vetzuren. In de kaasmakerij worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen aan de kaas toegevoegd.

          € 4.85 / 250 g

          gram
        • Beemster Exclusief Belegen §

          Beemster Exclusief Belegen is ambachtelijk bereid. Kaas met een volle smaak. Je proeft dat deze kaas 'midden in het leven' staat.

          € 3.65 / 250 g

          gram
        • Beemster Exclusief Extra Belegen §

          Beemster Exclusief Extra Belegen is ambachtelijk bereid. Door de zorgvuldige rijping een kaas met karakter. Pittig en nog steeds lekker smeuïg.

          € 3.75 / 250 g

          gram
        • Beemster Exclusief Jong §

          Beemster Exclusief Jong is fris, romig en ambachtelijk bereid. De kaas is zo zacht en rond dat hij smelt op je tong.

          € 3.48 / 250 g

          gram
        • Beemster Exclusief Jong Belegen §

          Beemster Exclusief Jong Belegen is ambachtelijk bereid. Licht gerijpte kaas met een zachte volle smaak.

          € 3.55 / 250 g

          gram
        • Beemster Exclusief X-O- §

          De ultieme kaas voor wie wel van een beetje pit houdt. Beemster X-O- is meest gerijpte brokkelige kaas van Beemster.

          € 5.30 / 250 g

          gram
        • Boer'n Trots §

          Boer 'n Trots, de naam zegt het al, een kaas waar boer Herbert zelf trots op is. Boer Herbert woont in Twente en op zijn oude landgoed wordt al jaren lang kaas gemaakt. De kazen van Boer 'n trots worden met liefde gemaakt op ambachtelijke wijze.

          € 4.75 / 250 g

          gram
        • Boer'n Trots Bospaddelstoel §

          Dit is de nieuwste aanwinst van Landgoed Kaamps. De toevoeging van grove stukjes champignons, eekhoorntjesbrood, ringboleet, kastanje en bieslook geeft deze kaas een unieke smaak.

          € 4.75 / 250 g

          gram
        • Boer'n Trots Klaver §

          De trots van boer Herbert. Met deze kaas heeft hij namelijk de Super Gold Award gewonnen op de World Cheese Awards. Een unieke, pikante smaak.

          € 4.75 / 250 g

          gram
        • Boeren 50+ Fenegriek §

          Een boerenkaas met fenegriek. Deze kaas is licht pikant van smaak.

          € 3.80 / 250 g

          gram
        • Boeren 50+ Knof./Biesl./Seld. §

          Een boerenkaas met knoflook, selderij en bieslook. Deze kaas is licht pikant van smaak.

          € 3.80 / 250 g

          gram
        • Boeren belegen §

          Belegen boerenkaas heeft een licht pittige smaak.

          € 3.80 / 250 g

          gram
        • Campereilander kaas §

          Voor de productie van Campereilander kaas wordt pure melk gebruikt. De verse melk gaat rechtstreeks van het melkveebedrijf naar een ambachtelijke kaasverwerker, die de melk alleen pasteuriseert. De melk is te alle tijde traceerbaar naar de bron en bevat geen extra toevoegingen.

          € 4.23 / 250 g

          gram
        • Groene pestokaas §

          Verras uw bezoek met deze milde kaas met basilicum en een vleugje knoflook. Lekker op het kaasplateau of als tapas.

          € 4.98 / 250 g

          gram
        • Holland Superieur Light belegen §

          € 3.55 / 250 g

          gram
        • Holland Superieur Light extra belegen §

          € 3.70 / 250 g

          gram
        • Holland Superieur Light jong belegen §

          € 3.35 / 250 g

          gram
        • Komijnekaas Belegen §

          De komijnzaadjes zorgen voor een licht nootachtig accent in deze Hollandse kaas. Na zo'n 4 maanden ambachtelijke rijping is deze kaas goed op smaak.

          € 3.15 / 250 g

          gram
        • Komijnekaas Jong §

          Deze jonge komijnekaas biedt een heerlijk subtiele smaak. Een lekkere kaas van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met komijn en is romig van karakter en mild van smaak.

          € 3.05 / 250 g

          gram
        • Landana Brandnetel §

          Mild en kruidig van smaak door de toevoeging van brandnetel in deze kaas. Brandnetel heeft een bloedzuiverende werking.

          € 3.70 / 250 g

          gram
        • Landana Kruiden §

          Geïnspireerd door de kruiden- en moestuin van de traditionele Hollandse boerderij biedt Landana Kruiden een lekkere Hollandse kaas met een rijke melange van tomaten, paprika, knoflook, ui en basilicum.

          € 3.70 / 250 g

          gram
        • Landana Olijf-Tomaat §

          Landana Olijf & Tomaat is heerlijk mediterraans van smaak, met zongerijpte tomaten en groene olijven.

          € 3.70 / 250 g

          gram
        • Mosterdkaas §

          Een heerlijk pittige natuurlijk gerijpte kaas met toevoeging van eerste klas mosterdzaad.

          € 3.98 / 250 g

          gram
        • Nagelkaas Belegen §

          Deze prachtige Belegen Nagelkaas is natuurlijk gerijpt, met alleen de beste kwaliteit kruidnagelen, mooie balans en juist pittig genoeg.

          € 3.95 / 250 g

          gram
        • Ouwe Jongens §

          Iedereen die houdt van een lekker stuk oude kaas met een volle, pittige smaak kiest voor Ouwe Jongens. Door de maandenlange rijping krijgt Ouwe Jongens een smaak die de echte kaasliefhebber aanspreekt.

          € 4.20 / 250 g

          gram
        • Parmesan grana padano §

          Grana Padano is een harde Italiaanse kaas. De naam komt van grana, korrels van de gemalen kaas, en Padano, de Italiaanse benaming voor de Povlakte.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Sambal chili kaas §

          In het pittige zit de kracht van deze kaasspecialiteit. Een buitengewone combinatie van milde kaas en vurige stukjes chili.

          € 3.98 / 250 g

          gram
        • Walnootkaas §

          De combinatie van mild romige kaas met walnoten is een feestje op de tong.

          € 3.98 / 250 g

          gram
      • Goat cheese §

        Alle kaas wordt vers gesneden! Dit is handwerk en daarom houdt Henri uw Kaasboer een marge van maximaal 2,5% aan voor de gewichtsafwijking (naar boven of naar beneden).


        • Landana Geitenkaas Belegen §

          Gerijpte geitenkaas met een karakteristieke, volle smaak.

          € 4.80 / 250 g

          gram
        • Landana Geitenkaas Italiaanse Mix §

          Hollandse geitenkaas met een mediterraanse smaak door toevoeging van o.a. paprika, ui, kruiden en en basilicum!

          € 4.98 / 250 g

          gram
        • Landana Geitenkaas Mild §

          Heerlijk milde geitenkaas, bereid van 100% Hollandse zuivere geitenmelk, bekend vanwege een bijzonder milde, zachte smaak.

          € 4.55 / 250 g

          gram
        • Landana Geitenkaas Oud §

          Landana Geitenkaas Oud is minimaal 10 maanden gerijpt en vol van smaak. Oude geitenkaas met een pittig karakter en zuivere smaak.

          € 4.98 / 250 g

          gram
        • Landana Koriander-Fenegriek §

          Deze uit 100% natuurlijke, Hollandse geitenmelk gemaakte Landana geitenkaas met fijne fenegriek en koriander wordt door velen gewaardeerd vanwege zijn voortreffelijke smaak en hoge kwaliteit.

          € 6.10 / 250 g

          gram
      • Cheese spread §


        • Boerensmeerkaas komijn 20+ §

          Een boerensmeerkaas komijn 20+

          € 2.75

          piece
        • Boerensmeerkaas komijn 48+ §

          Een boerensmeerkaas komijn 48+

          € 2.75

          piece
        • Boerensmeerkaas kruiden 20+ §

          Een heerlijke boeren smeerkaas kruiden 20+

          € 2.75

          piece
        • Boerensmeerkaas naturel 20+ §

          Een heerlijke boerensmeerkaas naturel 20+

          € 2.75

          piece
        • Boerensmeerkaas naturel 48+ §

          Een boerensmeerkaas naturel 48+

          € 2.75

          piece
      • Cold meats §


        • Snijleverworst §

          Heerlijk smaakvolle leverworst

          € 0.92 / 100 g

          gram
      • Eggs §


        • Scharreleieren §

          Eieren passen in een gezonde voeding. Ze bevatten veel goede voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en eiwitten.

          € 2.00 / 10 boxes

          x 10 boxes
      • Cream cheese §


        • Roomkaas ananas §

          De roomkaas ananas is zeer geschikt voor kleine hapjes. Door de zoete smaak van ananas is de roomkaas goed te combineren met verschillende hapjes.

          € 3.45

          piece
        • Roomkaas tropische vruchten §

          De roomkaas tropische vruchten is zeer geschikt voor kleine hapjes.

          € 3.45

          piece
      • Dip sauces §


        • Mosterd-dillesaus §

          Lekkere zoete mosterd-dille saus

          € 3.95

          piece
      • Tapas §


        • Heksenkaas §

          Heerlijk smeerdip met roomkaas en verse kruiden

          € 0.78 / 100 g

          gram

    • Markeresplein 8, IJsselmuiden, 8271 BV, Kampen, Overijssel, Nederland

    • Monday:08:30-18:00Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00, 19:00-21:00Saturday:08:00-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:30-18:00Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00, 19:00-21:00Saturday:08:00-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:09:30-10:30Tuesday:09:30-10:30
      Wednesday:09:30-10:30Thursday:09:30-10:30
      Friday:09:30-10:30Saturday:09:30-10:30
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      IJsselmuiden€ 2.50€ 15.00€ 50.00Kampen€ 3.50€ 15.00€ 50.00
      Grafhorst€ 3.50€ 15.00€ 50.00
      • Multigrain bread §


        • Meergranenslof §

          Meergranenbrood wordt van meerdere graansoorten gemaakt. Bijvoorbeeld tarwe en maïs, gerst en rogge.

          € 1.60

          piece
        • Waldkornbol §

          Waldkorn is een smaakvol en luchtig brood. Het bevat al het goede dat granen bieden.

          € 1.60

          piece
        • IJssel's goud §

          Meergranenbrood met pompoenpitten

          € 2.90

          piece
        • Meergranenbrood §

          Heel meergranenbrood

          € 2.90

          piece
        • Toscaans donker §

          Heel toscaans donker

          € 2.90

          piece
        • Vikorn brood §

          Heel vikornbrood

          € 2.90

          piece
        • Zonnewaldkorn §

          Heel zonnewaldkorn

          € 2.90

          piece
      • Spelt bread §


        • Kleintje spelt donker met zonnepitten §

          Heerlijk versgebakken speltbrood. De zonnepitten op het brood hebben een lekkere geroosterde smaak.

          € 2.05

          piece
        • Licht speltbrood 100 % spelt §

          Speltbroodbevat veel belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen. Spelt is bovendien een smakelijke graansoort, met een nadrukkelijke andere smaak dan tarwe.

          € 2.05

          piece
      • Whole meat bread §


        • Fijn volkorenbrood §

          Heel fijn volkorenbrood

          € 2.45

          piece
        • Grof volkorenbrood §

          Heel grof volkorenbrood

          € 2.45

          piece
        • Volkoren stokbrood gesneden §

          Volkoren stokbrood gesneden

          € 2.35

          piece
        • Volkoren stokbrood groot §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 2.25

          piece
        • Waddenbrood §

          Heel waddenbrood

          € 2.45

          piece
      • Brown bread §


        • Bruinbrood §

          Heel bruinbrood

          € 2.25

          piece
        • Knip bruinbrood §

          Heel knip bruinbrood

          € 2.25

          piece
        • Sesambruinbrood §

          Heel sesambruinbrood

          € 2.40

          piece
        • Sesamvloerbruin §

          Sesambrood is een verzamelnaam voor brood dat bedekt is met sesamzaad.

          € 2.40

          piece
        • Tijger bruinbrood §

          Heel tijger bruinbrood

          € 2.40

          piece
        • Tijger vloerbruinbrood §

          Heel tijger vloerbruinbrood

          € 2.40

          piece
        • Vloerbruinbrood §

          Heel vloerbruinbrood

          € 2.40

          piece
      • White bread §


        • Casino witbrood §

          Heel casinowitbrood

          € 2.25

          piece
        • Knip witbrood §

          Heel knip witbrood

          € 2.25

          piece
        • Maanzaadwit §

          Vloerbrood maanzaad wordt niet in een broodblik, maar op de vloer van de oven gebakken en gedecoreerd met blauw maanzaad.

          € 2.35

          piece
        • Sesam witbrood §

          Heel sesamwitbrood

          € 2.40

          piece
        • Tijgervloerbrood wit §

          Heel tijger vloer witbrood

          € 2.40

          piece
        • Tijgerwitbrood §

          Heel tijger witbrood

          € 2.40

          piece
        • Wit stokbrood groot §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.85

          piece
        • Witbrood §

          Heel witbrood

          € 2.25

          piece
      • Small bread §


        • Bruin bolletje §

          Zacht, bolvormig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0.43

          piece
        • Hard bolletje §

          Krokant, op de (bak)plaat of vloer gebakken broodje.

          € 0.48

          piece
        • Harde maanzaadbol §

          Krokante bol afgewerkt met maanzaad

          € 0.47

          piece
        • Harde sesambol §

          Krokante bol afgewerkt met sesamzaad

          € 0.47

          piece
        • Havercroissant §

          Het klassieke Franse ontbijtbroodje in meergranen uitvoering

          € 0.95

          piece
        • Italiaanse bol §

          Italiaanse bol wordt ook wel lunchbol genoemd. Het broodje is twee keer zo groot als een gemiddeld Nederlands broodje en heeft een krokante korst.

          € 0.92

          piece
        • Kampioentje §

          Heerlijke krokant broodje van tarwebloem en een mix van zaden en granen, gedecoreerd met maanzaad en sesamzaad.

          € 0.53

          piece
        • Krentenbol §

          De krentenbol is een luxe wit broodje met rozijnen en/of krenten

          € 3.06

        • Meergranenbolletje §

          Een broodje dat is gebakken van tarwe- en/of roggemeel waaraan nog andere maalproducten van graansoorten zijn toegevoegd zoals rijst, gerst, haver, maïs, boekweit of spelt.

          € 1.92

        • Mueslibolletje §

          Volkorenbroodje met een vulling van vruchten (zoals krenten en rozijnen) en verschillende soorten noten en (soms) gedecoreerd met geplette tarwe.

          € 2.12

        • Roomboter croissant §

          Een croissant is een broodje van gerezen bladerdeeg dat voor het bakken in de vorm van een halve maan wordt gerold. De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk.

          € 0.95

          piece
        • Wit bolletje §

          Zacht, bolvormig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 2.58

        • Wit puntje §

          Zacht, langwerpig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0.43

          piece
      • Luxury and specialty breads §


        • Suikerbrood §

          Het brood was vroeger in Friesland een cadeau voor moeders die net een meisje hadden gekregen. Suikerbrood wordt gebakken in een rechthoekig busbrood en bevat suiker en kaneel.

          € 2.35

          piece
      • Party bread §


        • 6 plakjes krentenwegge §

          Wie in het oosten van het land te gast is, wordt vaak onthaald met zo’n langwerpige snede vers brood, rijkelijk gevuld met krenten en rozijnen en besmeerd met roomboter.

          € 2.80 / packet

          packet
        • Krentenbrood §

          Krentenbrood, luxe deeg gevuld met krenten

          € 4.40

          piece
        • Rozijnenbrood §

          Gevuld brood , luxe deeg rijk gevuld met rozijnen

          € 4.40

          piece
      • Snack sandwich §


        • Beemsterkaas broodje §

          Vers en ambachtelijk gebakken kaasbroodje

          € 1.85

          piece
        • Frikandelbroodje §

          Een heerlijk, ambachtelijk gebakken, frikandelbroodje

          € 1.85

          piece
        • Ham kaas croissant §

          De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk. Deze croissant is gevuld met ham en kaas

          € 1.60

          piece
        • Kaas knackebrood §

          Heerlijk krokante kaascrackers

          € 2.50 / packet

          packet
        • Kipsatébroodje §

          Een heerlijk gekruide satésaus in een jasje van roomboter krokant bladerdeeg.

          € 1.85

          piece
        • Minisaucijzenbroodjes §

          Een klein bladerdeeghapje gevuld met gehakt

          € 5.65 / packet

          packet
        • Puddingcroissant §

          Een maanvormig gevuld broodje gemaakt van verfijnd deeg (gistbladerdeeg)

          € 1.40

          piece
        • Ragoutbroodje §

          Een smaakvolle vleesragout van rundvlees in een jasje van zacht luxe brooddeeg

          € 1.70

          piece
        • Saucijzenbroodje §

          Een saucijzenbroodje is een broodje van bladerdeeg, dat gevuld is met een rolletje gekruid gehakt.

          € 1.70

          piece
      • Rye bread §


        • Roggebrood §

          Roggebrood is compacter dan gewoon brood. De volle korrels, de ruwere vezel en de wat vochtige, soms stroperige structuur maken van roggebrood stevige kost.

          € 1.25 / packet

          packet
      • Rusk §


        • Rol beschuit §

          Beschuit wordt twee keer gebakken: éénmaal als plat cilindrisch broodje (tot beschuitbol) en na het doorsnijden nog een keer. De oude naam voor beschuit is dan ook "tweebak".

          € 1.30

          piece
      • Pastry slices §


        • Vruchtenvlaaitje §

          Vlaaitje gevuld met bakkersroom en afgewerkt met fruit

          € 2.05

          piece
        • Grote schelp §

          Vruchtenschelpje van bladerdeeg, gevuld met gele banketbakkersroom met daarop een assortiment van heerlijk fruit.

          € 2.35

          piece
        • Perzik yoghurtpunt §

          Smakelijk fris gebakje met perzik en yoghurt

          € 2.05

          piece
        • Aardbei yoghurtpunt §

          Romig en fris aardbeiengebakje

          € 2.05

          piece
        • Marie rosepunt §

          Lekker luchtig gebakje

          € 2.15

          piece
        • Mokkapunt §

          Zacht moscovich gebak met mokka- en vanillecréme.

          € 2.05

          piece
        • Slagroom cakegebakje §

          Zacht moscovich gebak met roomvulling en slagroom.

          € 1.95

          piece
        • Tiramisu §

          Heerlijke taart op basis van cake, slagroom, koffie en cacao

          € 1.95

          piece
        • Slagroomtompouce §

          Krokant bladerdeeg met gele room, slagroom en fondant.

          € 1.70

          piece
        • Puddingtompouce §

          Een heerlijke tompouce pudding van de ambachtelijke bakker voor elke feestelijke gelegenheid.

          € 1.70

          piece
        • Appelpunt slagroom §

          Appelpunt van verse appels met slagroom.

          € 2.05

          piece
        • Slagroomhazelino §

          Hazelnootschuim met mokkacréme en hazelnootjes.

          € 1.95

          piece
        • Advocaat slagroomtorentje §

          Dit gebakje is gemaakt van advocaatcrème en slagroom

          € 1.95

          piece
        • Bananensoes §

          Soes gevuld met Zwitserse room, verse bananen en slagroom.

          € 1.95

          piece
        • Chocoladesoes §

          Soes met chocolade en slagroom.

          € 1.95

          piece
        • Gevulde hoorntjes §

          Knapperig koekje gevuld met romige crème

          € 2.25 / 100 g

          x 100 g
        • Slagroomsoesjes §

          Een soesje is een klein gebakje, gemaakt van kookdeeg en gevuld met slagroom

          € 2.25 / 100 g

          x 100 g
        • Gesorteerd gebak §

          Diverse soorten gebak

          € 2.00

          piece
      • Pie §


        • Bosvruchtenyoghurtvlaai §

          Een frisse bosvruchtenbavaroise afgewerkt met een jamspiegel van bosvruchten

          € 9.25 / 8 persons

          x 8 persons
        • Perzikyoghurtvlaai §

          Een overheerlijke vlaai met perziken, yoghurt en slagroom

          € 9.25 / 8 persons

          x 8 persons
      • Cake §


      • Cake slices §


        • Advocaatslof §

          Boterdeegbodem met een room/spijs vulling. Afgewerkt met Zwitserseroom, botercreme, advocaat, slagroom en chocolade.

          € 6.25

          piece
        • Gevulde slof §

          Gevulde slof met zwitserse room en fruit

          € 6.25

          piece
        • Slagroom schnitte §

          Een rijk gevulde slagroomschnitte voor 5-6 personen.

          € 7.25 / 5 persons

          x 5 persons
        • Marie Rose schnitte §

          Marie Rose schnitte

          € 7.75

          piece
      • Coffee cake §


        • Speculaasbrok §

          Speculaas (voorheen: speculatie) is een sterk gekruide, oude soort koek, hard, droog en plat, die in de vorm van verschillende voorstellingen wordt gebakken (cake, koek, brok, staaf) en vooral omstreeks het sinterklaasfeest populair is. De laatste decennia is het echter normaal geworden het hele jaar door speculaas te eten.
        • Zachte speculaasbrok §

          Heerlijke, ambachtelijk gebakken, zachte speculaasbrok

          € 3.15

          piece
        • Appelcake §

          Een appelcake met echte stukjes appel bovenop en in de cake

          € 4.95

          piece
        • Ontbijtkoek §

          Ontbijtkoek is een koeksoort. De koek wordt ook wel peperkoek, feeste, lekkerkoek, zoete koek, honingkoek, kruidkoek of pondkoek genoemd.

          € 3.10

          piece
        • Roomboter boerencake §

          Succes gegarandeerd met deze boerencake die rijk en vol van smaak is.

          € 5.35

          piece
      • Cookies §


        • Lekkerbekje §

          Lekkerbekje

          € 1.45

          piece
        • IJsselmuidenaartje §

          Schuimgebak gevuld met mokkacreme

          € 1.35

          piece
        • Vanillestang §

          Plak cake met glazuur

          € 1.35

          piece
        • Kozak §

          Cakerol met marsepein

          € 1.45

          piece
        • Bokkepoot §

          Amandelschuim met mokkacreme

          € 1.35

          piece
        • Kids fun cakeje §

          Muffin met dip en clowntje

          € 1.25

          piece
        • 10 Arnhemse meiden §

          Bladerdeegkoek met suiker

          € 3.00

          x 10 pieces
        • 10 Romea's §

          Krokante amandelkoek met roomboter

          € 3.95

          x 10 pieces
        • 4 Gangmakers §

          Zachte koek met abrikozenjamvulling

          € 4.60

          x 4 pieces
        • 5 Portugeesjes §

          Zachte cakejes

          € 3.10

          x 5 pieces
        • 6 Hoge vulkoeken §

          Roomboterkoek met amandelspijs
        • Aardbeienkoek §

          Aardbeikoek

          € 1.35

          piece
        • Appelflap §

          Roomboterbladerdeeg met verse appelvulling

          € 1.35

          piece
        • Appelkoek §

          Kleine koek met een frisse appelvulling

          € 1.35

          piece
        • Bitterkoekjes §

          Een bitterkoekje is een koekje dat bestaat uit een mengsel van gemalen bittere amandelen, kristalsuiker en eiwit.

          € 3.05

          x 10 pieces
        • Bonbons §

          Handgemaakte bonbons in vele smaken

          € 2.95 / 100 g

          x 100 g
        • Boterkoekreep §

          Boterkoek is een platte koek en wordt met veel boter bereid

          € 3.75

          piece
        • Gesorteerde koekjes §

          Heerlijk, ambachtelijk gebakken koekjes

          € 5.45 / 250 g

          x 250 g
        • Gevulde mokkaschuimpjes §

          Mokkaschuimpjes met mokkacreme gevuld

          € 2.25 / 100 g

          x 100 g
        • Kamperslof §

          Gevulde slof met walnoten en amandelspijs

          € 5.05

          piece
        • Kersenkoek §

          Kersenkoek

          € 1.35

          piece
        • Kleine amandelspaanders §

          Een heerlijk zoet koekje waar u uw vingers bij aflikt!

          € 5.45 / 250 g

          x 250 g
        • Petit luxe bitterkoekjes §

          Luxe opgespoten bitterkoekjes

          € 2.45 / 100 g

          x 100 g

    • Dorpsweg 85, IJsselmuiden, 8271 BK, Kampen, Overijssel, Nederland

    • Monday:08:15-12:30, 13:30-18:00Tuesday:14:00-18:00
      Wednesday:08:15-12:30, 13:30-18:00Thursday:08:15-12:30, 13:30-18:00
      Friday:08:15-12:30, 13:30-18:00Saturday:08:00-13:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:30-18:00Tuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:08:00-13:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:16:00-18:00Tuesday:
      Wednesday:16:00-18:00Thursday:16:00-18:00
      Friday:16:00-18:00Saturday:12:00-13:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      IJsselmuiden€ 5.00€ 0.00€ 25.00Wilsum€ 5.00€ 0.00€ 25.00
      Grafhorst€ 5.00€ 0.00€ 25.00Verspreide huizen€ 5.00€ 0.00€ 25.00
      • Barbecue §


        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.45

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.65

          piece
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.50

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.10

          piece
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 2.50

          piece
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue

          € 2.50

          piece
      • Barbecue package §


        • Kinderpakket §

          Fricandel, barbecueworstje,grillschijf

          € 2.40 / person

          person
        • Kinder pakket compleet §

          Fricandel, barbecueworstje,grillschijf + Rundvleessalade of scharreleisalade,
          huzaren of fitness salade; 200 gram p.p.
          satesaus, knoflooksaus, barbecuesaus,
          stokbrood en kruidenboter, bestekset

          € 5.95 / person

          person
        • Trendy pakket §

          Karbonade, grillschijf, kipsate,
          barbecueworstje

          € 4.95 / person

          person
        • Trendy pakket compleet §

          Karbonade, grillschijf, kipsate,
          barbecueworstje + Rundvleessalade of scharreleisalade,
          huzaren of fitness salade; 200 gram p.p.
          satesaus, knoflooksaus, barbecuesaus,
          stokbrood en kruidenboter, bestekset

          € 8.90 / person

          person
        • Pakket royal §

          Shaslick, kipfilet, speklap, karbonade,
          barbecueworst of grillschijf

          € 6.95 / person

          person
        • Pakket royal compleet §

          Shaslick, kipfilet, speklap, karbonade,
          barbecueworst of grillschijf + Rundvleessalade of scharreleisalade,
          huzaren of fitness salade; 200 gram p.p.
          satesaus, knoflooksaus, barbecuesaus,
          stokbrood en kruidenboter, bestekset

          € 10.90 / person

          person
        • Pakket culinair §

          Runderhamburger, varkenshaassate,
          filetlapje of ijsselmuiderrib, gemarineerde
          biefstuk, hawaispies of garnalenspies

          € 9.65 / person

          person
        • Pakket culinair compleet §

          Runderhamburger, varkenshaassate,
          filetlapje of ijsselmuiderrib, gemarineerde
          biefstuk, hawaispies of garnalenspies + Rundvleessalade of scharreleisalade,
          huzaren of fitness salade; 200 gram p.p.
          satesaus, knoflooksaus, barbecuesaus,
          stokbrood en kruidenboter, bestekset

          € 13.60 / person

          person
        • Verenigingspakket §

          Kipsate, grillschijf, barbecueworstje,
          speklap,drumstick, rundvleessalade
          (200 gr. p.p.), satésaus, stokbrood
          en kruidenboter, knoflook-, cocktail-,
          barbecuesaus, incl. Barbecue, excl.
          gasverbruik; 8,50 per barbecue, excl.
          schoonmaakkosten indien vuil retour 15,00
          per toestel.

          € 9.95 / person

          person
      • Gourmet §


        • Gourmet §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 5.95 / person

          person
      • Salad §


        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui

          € 8.00

          piece
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 8.00

          piece
      • Quick and ready to cook §


        • Baconvink §

          Een baconvink is een rolletje varkensgehakt of half-om-half gehakt omwikkeld met bacon

          € 1.40

          piece
        • Italiaans rolletje §

          Rolletje gehakt gevuld met kaas en salami en omwikkeld met ontbijtspek

          € 1.50

          piece
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.26

          piece
        • Turbo gehaktrol §

          Een lekkere gehaktrol op smaak gebracht met een keur aan specerijen

          € 2.49

          piece
        • Kerrie gehaktschijf §

          Een gehaktschijf met een overheerlijke milde kerriesmaak

          € 1.10

          piece
        • Gelderse gehaktschijf §

          Een schijf van fijn gemalen gehakt vermengd met kruiden en zout

          € 1.10

          piece
        • Groentegehaktschijf §

          Een heerlijk gekruide gehaktschijf. Vlug en panklaar!

          € 1.10

          piece
        • Boerengehaktschijf §

          Deze gehaktschijf bestaat uit fijn gemalen gehakt en is op smaak gebracht met specerijen en een groentemix van onder andere ui, paprika, selderij, prei en witte kool. De gehaktschijf is omhuld met een heerlijke paneermix.

          € 1.10

          piece
        • Hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.30

          piece
        • Argentijnse hamburger §

          Een hamburger gemarineerd met Argentijnse kruiden

          € 1.26

          piece
        • Katenvlinder §

          Gekruid varkensgehakt omwikkeld met katenspek

          € 1.30

          piece
        • Beierse braadworst §

          Beierse braadworst is een smaakvolle, sappige worst waar je het ambacht nog in proeft.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.45

          piece
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus

          € 1.50

          piece
        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 1.09 / 100 g

          gram
        • Gourmet §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 5.95 / person

          person
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.76 / 100 g

          gram
        • Gekruid gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.76 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.89 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • IJsselmuider rib §

          Ambachtelijke kwaliteit, snel te bereiden en erg lekker.

          € 1.56 / 100 g

          gram
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet cordon blue §

          De varkensfiletlapjes worden belegd met een plak Goudse kaas en een plak sappige ham

          € 1.64 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 1.53 / 100 g

          gram
        • Boerenschnitzel §

          Schnitzel van varkensvlees, lekker gepaneerd met gedroogde groenten en kerrie.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.53 / 100 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.53 / 100 g

          gram
        • Hamlap mager §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Katenhaasje §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 2.13 / 100 g

          gram
        • Nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden en is heerlijk op de barbecue.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.17 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Schouderrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Speklappen §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 0.96 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2.16 / 100 g

          gram
        • Varkensoester §

          Varkensoester is gesneden van de achterham. Een varkensoester is klein, maar fijn. Wentel het vlees voor het bakken door de bloem. Dit voorkomt uitdroging en levert een smakelijke gebonden jus op.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Filet italiano §

          Bourgondisch gekruide varkensfilet

          € 1.65 / 100 g

          gram
      • Beef §


        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Braadlappen §

          Braadvlees. De naam zegt het al. Laat het vlees op kamertemperateur komen, lekker kruiden met peper en zout, boter in de braadpan, goed warm laten worden, dan het vlees er in, dichtschroeien en er uit halen. Dan het water erbij in de pan, als het kookt het vlees er weer in, het vuur zachtjes zetten, doe er nog wat kruiden bij en dan lekker lang (2,5 a 3 uur) laten pruttelen.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk gekruid §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk. Deze kogelbiefstuk is heerlijk gekruid.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Oma's draadjesvlees §

          Prachtig vlees om te braden. Om gaar te worden heeft het langere tijd nodig op een laag vuur.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.31 / 100 g

          gram
        • Runderfiletrollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 2.89 / 100 g

          gram
        • Soepvlees §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Steak Argentinia §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Tartaar trio §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Tartaartjes §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.40

          piece
      • Chicken §


        • Tutti frutti banadora §

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Kip Floridasteak §

          € 1.56 / 100 g

          gram
        • Kipsteak §

          Kipsteak van ambachtelijke kwaliteit en supermals

          € 1.56 / 100 g

          gram
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten

          € 1.45

          piece
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kipfiletschnitzel §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 1.56 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0.61 / 100 g

          gram
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 1.21 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §


        • IJsselmuider metworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 1.69 / 100 g

          gram
      • Grilled sausage §


        • Grillworst §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Kipgrillworst §

          Fijne kipgrillworst kenmerkt zich door de mooie aanwezige grillrand.

          € 1.49 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1.30 / 100 g

          gram
      • Cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2.06 / 100 g

          gram
        • Beenham §

          Beenham wordt gemaakt van het deel wat meer naar onder op de bout zit

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Gebraden rollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.59 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.85 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2.10 / 100 g

          gram